Kokeile kuukausi maksutta

Uponor ostaa tuotantolaitoksen Yhdysvalloissa

Kaupan myötä yritys saa lisää tehdaspinta-alaa PEX-putkivalmistukseen.

Kaupan myötä yritys saa lisää tehdaspinta-alaa PEX-putkivalmistukseen.

Uponorin Talotekniikka – Pohjois-Amerikka -segmenttiin kuuluva Uponor North America on allekirjoittanut sopimuksen tehdasrakennuksen ja -kiinteistön ostamisesta Hutchinsonissa Minnesotan osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Kaupan arvo on 5,6 miljoonaa euroa, ja sen odotetaan toteutuvan elokuun 2017 loppuun mennessä.

Kaupan ansiosta Uponor voi lisätä PEX-putkivalmistuksen tehdaspinta-alaa 22 000 neliömetrillä. Tarkoitus on vastata kysynnän odotettuun kasvuun niin julkis- ja toimitilarakentamisessa kuin asuinrakentamisessakin.

”Talotekniikka – Pohjois-Amerikka -segmentin päättyneen ensimmäisen puolen vuoden liikevaihdon kehitys on ollut oletettua heikompaa, johtuen osittain siitä että emme ole pystyneet vastaamaan kysyntään. Jos saamme kaikki tarvittavat hyväksynnät ajoissa, uudet tilat Hutchinsonissa mahdollistavat tuotannon kasvattamisen niin, että voimme vastata edelleen vahvana jatkuvaan kysynnän kasvuun vuonna 2019”, Uponor Oyj:n toimitusjohtaja Jyri Luomakoski sanoo.

Uponor on laajentanut nykyisiä tilojaan Apple Valleyssä Minnesotassa kymmenen kertaa sitten vuoden 1990, eikä kiinteistöä enää ole mahdollista laajentaa lisää. Hutchinson sijaitsee Apple Valleystä noin 100 kilometriä länteen ja tunnetaan Minnesotan tehdaskaupunkina.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uponor ostaa tuotantolaitoksen Yhdysvalloissa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat