Kokeile kuukausi maksutta

Hannu Leinonen lähtee Destiasta

Destian toimitusjohtaja Hannu Leinonen ja yhtiön hallitus ovat yhdessä sopineet, että Leinonen jättää tehtävänsä 7.8.2017. Hän on toiminut Destian toimitusjohtajana kahdeksan vuotta.

Hannu Leinonen toimi Destian toimitusjohtajana kahdeksan vuotta.

”Koko hallituksen puolesta haluan kiittää Hannu Leinosta pitkäaikaisesta johtamisesta ja sitoutumisesta Destiaan. Hannu Leinonen on vienyt pitkän murrosvaiheen läpi Destiassa yhtiön muuttuessa entisestä valtionyhtiöstä yksityiseksi yritykseksi”, Destian hallituksen puheenjohtaja Arto Räty sanoo.

”Uskomme Destian kannattavuuden ja kilpailukyvyn kehittymiseen, ja olemme kestävällä pitkäjänteisellä omistajuudella sitoutuneita yhtiöön”, kertoo Ahlström Capitalin toimitusjohtaja ja Destian hallituksen varapuheenjohtaja Hans Sohlström.

Destian hallitus on nimittänyt hallituksen jäsenen Arto Pohjosen yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi 7.8.2017 alkaen. Arto Pohjonen on Lujatalon entinen toimitusjohtaja, ja hän on toiminut sitä ennen johtajana muun muassa YIT:ssä.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Hannu Leinonen lähtee Destiasta”

  1. Pitkä siivu. Jos kvarttaalijohtaminen on kaiken johtamisen perusta on selvää että 3…max 5 vuoden toimari on pitkäaikainen.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat