Hartela urakoi TA-Yhtiöille asumisoikeusasuntoja Turkuun ja Kaarinaan

TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus rakennuttaa Turkuun ja Kaarinaan uusia asumisoikeusasuntoja. Urakoitsijana molemmissa kohteissa toimii Hartela oy.

TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus rakennuttaa Turkuun ja Kaarinaan uusia asumisoikeusasuntoja. Urakoitsijana molemmissa kohteissa toimii Hartela oy.

Turun kasvavalle Skanssin alueelle nousee 8-kerroksinen kerrostalo, johon tulee yhteensä 54 asuntoa. Talo rakennetaan Skanssintorille, Skanssin kauppakeskuksen edustalle. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on elokuussa 2018.

Kaarinan Raadelmaan, lähelle Piikkiönlahden rantaa TA-Asumisoikeus rakennuttaa rivitaloasuntoja. Kolmeen rivitaloon tulee erikokoisia yksi- ja kaksitasoisia asuntoja. Asuntojen on tarkoitus valmistua huhtikuussa 2018.

TA-Yhtiöt on valtakunnallinen asuntojen omistaja ja rakennuttaja, jolla on omistuksessaan tällä hetkellä yli 15000 asuntoa. Yhtiö on toteuttanut viime vuosina vuosittain noin 1000–1400 uutta asuntoa pääkaupunkiseudulle ja muihin Suomen kasvukeskuksiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hartela urakoi TA-Yhtiöille asumisoikeusasuntoja Turkuun ja Kaarinaan”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat