Kuva: Lehto

Lehto tekee miljoonainvestoinnin

Lehto-konsernin tytäryhtiö Takuuelementti rakentaa uuden rakennuskomponentteja ja -moduuleja valmistavan tehtaan.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Oulaisiin nousevan tehtaan suunnittelutyöt on jo aloitettu ja rakentamisen arvioidaan alkavan joulukuussa 2017. Tehdas sijoittuu nykyisen Kalliokuruntiellä olevan tehtaan viereen.

Tehdas on kooltaan noin 8 500 neliömetriä ja sinne on tarkoitus keskittää logistiikka- ja varastotoimintoja sekä kylpyhuonemoduulien, keittiökalusteiden ja muiden kiintokalusteiden valmistusta.

Investointi on kokonaisuudessaan noin 7,5 miljoonaa euroa. Tehtaan arvioidaan olevan tuotantovalmiudessa elokuussa 2018.

”Kaikki tehtaassa valmistettavat komponentit ja moduulit toimitetaan Lehdon omiin rakennushankkeisiin ympäri Suomen. Uusi tehdas mahdollistaa tuotannon kasvattamisen Oulaisissa vastaamaan Lehdon jatkuvaa kasvua ja samalla syntyy muutamia kymmeniä uusia työpaikkojakin alueelle”, kertoo Lehto-konserniin kuuluvan Takuuelementin toimitusjohtaja Pekka Korkala.

”Saamme uuden tehtaan myötä huomattavasti lisää myös varastotilaa. Tulevaisuudessa pystymme keskittämään Oulaisten tuotannon samalle tontille, jolloin saavutamme niin tuotannollisia kuin logistisiakin hyötyjä”, Korkala jatkaa.

Tällä hetkellä Lehdolla on neljä tehdasta Oulaisissa sekä tehtaat Iissä, Oulussa ja Humppilassa. Lisäksi Lehdolla on Siikajoella tuotantopaikka, jossa valmistetaan pien- ja rivitalojen seinä- ja kylpyhuone-elementtejä.

 

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto tekee miljoonainvestoinnin”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi