Liikennevirasto sulkee toistaiseksi Raaseporin tasoristeyksen, jossa tapahtui lokakuun lopussa neljän hengen vaatinut tasoristeysonnettomuus.

Raaseporin turmaristeys suljetaan toistaiseksi

Liikennevirasto sulkee toistaiseksi Raaseporin tasoristeyksen, jossa tapahtui lokakuun lopussa neljän hengen vaatinut tasoristeysonnettomuus.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Liikenneviraston mukaan tasoristeyksen käyttö aiheuttaa välittömän vaaran tieliikenteen turvallisuudelle.

Radan ylittävän Leksvallintien sulkevat järjestelyt Skogsbyn tasoristeyksen kohdalla toteutetaan Liikenneviraston kustannuksella. Leksvallintien on Raaseporin kaupungin ylläpitämä yksityistie.

Liikennevirasto käynnistää lisäksi suunnittelun radan ylittävien liikenneyhteyksien pysyvästä järjestämisestä Leksvall-Skogsby -alueella.

”Päätös tasoristeyksen sulkemisesta tehtiin heti torstaiaamuna sen jälkeen, kun Onnettomuustutkintakeskus oli edellisenä päivänä tehnyt Liikenteen turvallisuusvirastolle ja Liikennevirastolle onnettomuusuhkailmoituksen Raaseporin Skogbyn tasoristeyksestä”, kertoo liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

”Tämä oli Raaseporissa tapahtuneen, neljän ihmisen kuolemaan johtaneen onnettomuuden jälkeen yksi ensimmäisistä toimista tasoristeysturvallisuuden lisäämiseksi. Lisätoimenpiteitä on tulossa, ja kerromme niistä pian”, ministeri Berner sanoo Liikenneviraston tiedotteessa.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Raaseporin turmaristeys suljetaan toistaiseksi”

  1. Kyseessä on siis ilmeisesti ollut ylimääräinen ”oikotie”, ei mikään välttämätön tai ainoa yhteys radan taakse?

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi