Talous Energiatehokkuus Suunnittelu Työelämä Uutiset Rakennuslehti Yksi kommentti

Ramboll jatkaa yrityskauppoja

Ramboll on tehnyt jo kolmannen yrityskaupan lyhyen ajan sisällä.

Keskiviikkona yhtiö ilmoitti ostaneensa työturvallisuus-, ympäristö- ja laatupalveluihin keskittyneen ENW Managementin. Tiistaina yhtiö tiedotti ostaneensa kaksi sisäilman puhtauteen keskittynyttä yritystä.

ENW Management on perustettu vuonna 2003 Kuopiossa. Yhtiö työllistää 7 asiantuntijaa. Tämän ja 31.10. toteutuneiden yrityskauppojen myötä Rambollin kokonaishenkilömäärä kasvaa noin 2 300:aan Suomessa.

Yhtiön mukaan viranomaisvaatimukset ympäristö-, työterveys- ja turvallisuusasioissa lisääntyvät jatkuvasti, mikä lisää kysyntää tämän alueen konsultointipalveluille.

Uusimman yrityskaupan myötä Ramboll saa käyttöönsä ENW Managementin kehittämän LAWLY-palvelun, joka auttaa yrityksiä tunnistamaan ja hallinnoimaan lainsäädännöllisiä velvoitteitaan. Näin Rambollin tarjonta laajenee entistä vahvemmin digitalisiin palveluihin.

 

Keskustelu artikkelista: 1 kommentti

  • Viranomaisvaatimukset ympäristö-, työterveys- ja turvallisuusasioissa lisääntyvät jatkuvasti, näinhän se on.
    Kukakohan hetken päästä enää tekee näitä urakoita kun kaikki vaan haluavat häärätä konsultteina?

    Vastaa

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia