Some-hississä on interaktiivinen seinä, jossa näkyy Myyrmannin sosiaalisen median kanavien, kuten Facebookin ja Instagramin sisältöä.

Nyt voi somettaa hissin avulla

Kauppakeskus Myyrmannissa Vantaalla on otettu käyttöön Suomen ensimmäinen sosiaalisen median elementin sisältävä some-hissi.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Tiedotteen mukaan kyseessä on Koneen kehittämä innovaatio, jota pilotoidaan Cityconin omistamassa Myyrmannissa.

Some-hississä on interaktiivinen seinä, jossa näkyy Myyrmannin sosiaalisen median kanavien, kuten Facebookin ja Instagramin sisältöä. Kauppakeskuksen asiakkaat voivat tuottaa hashtagien avulla seinälle materiaalia ja kommentoida muiden tuottamia postauksia, niin että ne näkyvät seinällä reaaliaikaisesti.

”Ajatuksena on, että kauppakeskuksen vuokralaiset voivat hyödyntää some-seinää julkaisemalla siinä nopeaa, tässä ja nyt -tyyppistä markkinointia. Kampaamo tai lääkäriasema voi esimerkiksi kertoa, että sillä on vapaita aikoja juuri nyt tai ravintola voi markkinoida lounasajan loppuvaiheessa jäljellä olevia annoksia erikoishintaan”, Cityconin kaupallinen johtaja Mari Laaksonen kertoo.

Toinen some-hissin tavoite on tiedotteen mukaan kauppakeskuksen sosiaalisen median yhteisöjen rakentaminen ja kehittäminen.

”Cityconin tavoitteena on yhdistää fyysinen ja digitaalinen asiakaskokemus luomalla kauppakeskustensa ympärille yhteisöjä. Uskomme, että some-hissi innostaa asiakkaita tuottamaan hauskaa ja innostavaa sisältöä Myyrmannin kanaviin”, Laaksonen jatkaa.

”Myyrmannin some-hissiä lähdettiin kehittämään alusta asti yhdessä Cityconin kanssa. Tavoitteena oli luoda kauppakeskuksiin uniikki ratkaisu, joka tuo hissimatkan osaksi elämyksellistä ja interaktiivista ostoskeskuskokemusta sekä antaa eri toimijoille mahdollisuuden hyödyntää hississä vietettyä aikaa”, Koneen Suomen liiketoimintajohtaja Sami Vesala toteaa.

Cityconin tavoitteena on koota pilottihankkeen kokemukset ja tuoda sen jälkeen vastaavia hissejä myös muihin kauppakeskuksiinsa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Nyt voi somettaa hissin avulla”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi