Projektit Rakentaminen Talous Uutiset Merja Mannila Ei kommentteja

Vt 4:n työt etenevät aikataulussa

Vt 4:n parantaminen etenee aikataulussaan. Kuluvalla viikolla käynnistyy yksi liikenteellisesti haasteellisimmista kohteista.

Tiedotteen mukaan  Destia aloittaa tällä viikolla purkutyöt Oulun keskusta-alueella sijaitsevalla Hintantien risteyssillalla. Moottoritien liikenne ohjataan työmaan kohdalla kiertotielle aamuyöstä keskiviikkona 17. tammikuuta.

Uusi silta rakennetaan vanhan tilalle kahdessa vaiheessa. Ensin tehdään sillan läntinen puoli, ja rakentamisen aikana liikenne ohjataan itäiselle puoliskolle.  Työt itäpuolella käynnistyvät alkukesällä, jolloin liikenne siirtyy käyttämään jo valmista länsipuolta.

Kokonaan silta on valmis loppukesällä 2018.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia