Kokeile kuukausi maksutta

Asuntorakentajia ei urakointi nyt kiinnosta, mutta julkisivuelementeistä ne maksavat maltaita

Asuntorakentamisen sesonkituotteista, kuten julkisivuelementeistä maksetaan kovia hintoja pääkaupunkiseudulla, kertoo FMC Laskentapalvelujen katsaus. Rapal ja Haahtela puolestaan kertovat urakkahintojen nousun jatkumisesta ja suoranaisesta tarjoushaluttomuudesta.

Kova kysyntä asuinkerrostalojen julkisivuelementeistä näkyy myös niiden hintakehityksessä.

Rakentamisen panoshinnat nousivat kuumaan suhdannetilanteeseen nähden jopa maltillisesti vuoden 2017 aikana, kertoo FMC Laskentapalvelujen Rakennuslehdelle tekemä pääkaupunkiseudun hintaseuranta. Poikkeuksena olivat lähinnä asuntorakentamisessa paljon käytetyt teräs- ja betonituotteet, sillä asuntorakentamisen taso on kappaleissa mitattuna hyvin korkea.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Tilaa Rakennuslehti

Tilaus sisältää viikkolehden ja yhden käyttäjätunnuksen digiin.

Tilaa ryhmädigi

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Asuntorakentajia ei urakointi nyt kiinnosta, mutta julkisivuelementeistä ne maksavat maltaita”

Viimeisimmät näkökulmat