Kokeile kuukausi maksutta

Pohjolan Design-Talo vaihtoi nimeä

Omakotitalovalmistaja Pohjolan Design-Talo on vaihtanut nimeä.

Pohjolan Design-Talo oli näyttävästi mukana Hyvinkään asuntomessuilla vuonna 2013. Noin 30 omakotitalokohteesta peräti yhdeksän oli Design-Taloja.

Tiedotteen mukaan uudelta viralliselta nimeltään Pohjola Design-talo on nyt DEN Finland oy ja koko konserni DEN Group oy, lyhyesti DEN.

Nimenmuutoksen taustalla on konsernin strategiauudistus, sen mukainen liiketoiminnan voimakas kasvu ja toiminnan laajentuminen perinteisen taloteollisuuden ulkopuolelle.

Yritys kertoo strategian ja brändin uusista linjauksistaan sekä toiminnan kehittymisestä tarkemmin kevään 2018 aikana.

Uusi nimi kuvaa kotipesää

DEN osti maaliskuussa 2017 alajärveläisen hirsitalovalmistaja Finnlamellin liiketoiminnot. Kesäkuussa 2017 konserniin yhdistettiin varasto-, työ- ja vapaa-ajantilaratkaisuja tarjoava Talliosake. Sekä Finnlamelli että Talliosake jatkoivat toimintaansa omalla nimellään, kuten myös muut tuotemerkit Designtalo ja Ainoakoti.

Joulukuussa 2017 yritysostot jatkuivat maanlaajuisesti toimivan maarakennusyhtiö PohjanTeon ja maa- ja pohjarakentamisen sekä talonrakennuksen suunnitteluun erikoistuneen PohjanGeon kaupoilla.

DEN:in toimitusjohtaja Jaakko Taivalkoski sanoo tiedotteessa yrityksen kasvaneen ja kehittyneen uuteen vaiheeseen, josta nimenmuutos on yksi osa. DEN kuvaa yrityksen omassa kielenkäytössä ”kotipesää”, jossa konsernin henkilöstö tekee työtään ja josta eri tuotebrändit ponnistavat markkinoille. Keskeistä strategiassa ja DEN:in toiminnassa on kyky ottaa huomioon ja täyttää asiakkaiden tarpeet entistä laadukkaammin ja laajemmin.

Sana DEN tulee Taivalkosken mukaan englannin ja amerikanenglannin kielistä, joissa sillä tarkoitetaan konsernissa ”kotipesää”, ”leikkimajaa” tai ”ihan omaa tilaa”.

Tätä artikkelia on kommentoitu 7 kertaa

7 vastausta artikkeliin “Pohjolan Design-Talo vaihtoi nimeä”

  1. DEN on Euroopassa maalyhenne: Denmark. Hyvää matkaa Amerikkaan.

    1. Ainakin virallisesti Tanskan maalyhenne on DNK.

  2. Ihania nämä strategiset uudistukset. Onkohan pääkonttorin ikkunaverhotkin uusittu.

    1. Ihanaa tämä positiivisuus ja mukahauskat vitsit.

  3. Onko Design-Talo nimi jo niin yhdistetty huonoon rakentamiseen, että nimen vaihto oli paikallaan?

    1. Mahdoitkohan lukea uutista? Designtalo ja Ainoakoti, sekä muut Denin omistavat tuotemerkit jatkavat toimintaa omalla nimellään. (Y)

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat