Bermanto osti asennusliiketoimintaa

Betonilattiaurakoitsija Bermanto on ostanut Nanten lattia-asennusliiketoimintayksikön.

Betonilattiaurakoitsija Bermanto on ostanut Nanten lattia-asennusliiketoimintayksikön.

Tiedotteen mukaan Nanten jatkaa edelleen Bio-pohjaisten pinnoitusmateriaalien kehitystä ja valmistusta niin kotimaan kuin kansainvälisillekin markkinoille. Liiketoimintakaupassa Bermannolle siirtyvät Nanten asennusurakat ja -henkilökunta.

”Halusimme työntekijämme hyvään kotiin ja Bermanto voimakkaasti kasvavana yrityksenä oli sopiva ostajaehdokas. Nanten keskittyy jatkossa vahvaan ydinliiketoimintaansa; laadukkaiden uuden sukupolven pinnoiteratkaisujen tarjoamiseen alan ammattilaisille. Keskittämällä osaamistamme tuemme vahvasti Nanten konsernin kasvu- ja kansainvälistymisstrategiaa”, Nanten Groupin liiketoimintajohtaja Sami Rastas kertoo.

Tiedotteen mukaan Bermannon kasvanut betonilattialiiketoiminta on tuonut mukanaan myös pinnoitustoiminnan kasvun osana Bermanto 360-palvelukonseptia.Tästä syystä pinnoitusosasto on aktiivisesti etsinyt yhteistyökumppaneita urakoiden läpiviemiseen.

”Meille oli tärkeää saada lisää voimaa pinnoitusurakointiin, joten keskustelut Nanten kanssa osuivat otolliseen aikaan”, Bermannon toimitusjohtaja Ari Simola toteaa.

Nanten on vuonna 1963 perustettu suomalainen perheyhtiö.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bermanto osti asennusliiketoimintaa”

Jätä kommentti