Lujatalo rakentaa Tampereen Hervantaan kerrostaloja

Lujatalo toteuttaa kasvavaan Tampereen Hervantaan asuinkerrostaloja.

Lujatalo toteuttaa kasvavaan Tampereen Hervantaan asuinkerrostaloja.

Tiedotteen mukaan kahteen kahdeksankerroksiseen taloon tulee yhteensä 144 asuntoa. Lisäksi Lujatalo rakentaa molempien yhtiöiden yhteiskäyttöön 44 paikkaisen maanalaisen autopaikoitushallin.

As oy Tampereen Kallioimarre on kahdeksankerroksinen ja 69 asunnon asunto-osakeyhtiö. Samalle tontille rakennetaan Lakean 75 asunnon As Oy Tampereen Kalliorinne sekä molempien yhtiöiden yhteiskäytössä oleva maanalainen autopaikoitushalli ja maanpäälliset yhteistilat.

Kuluttajamyyntiin tulevista asunnoista pääosa on kaksioita ja loput yksiöitä sekä pieniä kolmioita.

Molempien kerrostalojen osalta rakentaminen aloitetaan samanaikaisesti heti maaliskuun alussa ja hankkeen on määrä valmistua syyskuussa 2019.

Lakealle Tampere on uusi aluevaltaus

Lujatalo ja Lakea tekivät yhdessä sopimuksen Tampereen kaupungin kanssa Hervannan alueen vuokratontista.

Tontinluovutusperiaatteiden mukaisesti tontti jaettiin rakennusoikeuksien osalta kahdelle eri toimijalle, ja siksi Lujatalo ja Lakea lähtivät ideoimaan, kehittämään ja suunnittelemaan hanketta yhdessä.

Lujatalon Pirkanmaan aluejohtaja Tuija Schmidtin mielestä yhteiselle tontille suunnittelu ja rakentamisen valmistelu Lakean kanssa onnistui erinomaisesti.

Vahvasti kasvavalle rakennuttajayhtiö Lakealle Tampere on uusi aluevaltaus.

”Haemme kasvua erityisesti Pirkanmaan ja pääkaupunkiseudun alueilta. Hervannan kohde on ensimmäinen asuinkohteemme Tampereella, ja samalla tärkeä strateginen pelinavaus. Haluamme, että kohteemme tunnetaan ennen kaikkea korkeasta laadustaan. Kalliorinteen asuntoihin mukavuutta tuovat muun muassa lattialämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihto ja uniikit puiset parvekkeet”, Lakean liiketoimintajohtaja Veikko Jokimäki sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lujatalo rakentaa Tampereen Hervantaan kerrostaloja”

Jätä kommentti