Kokeile kuukausi maksutta

Peikko osti suunnitteluyrityksen Liettuassa

Peikko Group on ostanut Liettuan Vilnassa sijaitsevan rakennesuunnitteluyhtiö ASD Konstrukcijosin.

Peikko Group on ostanut Liettuan Vilnassa sijaitsevan rakennesuunnitteluyhtiö ASD Konstrukcijosin.

Tiedotteen mukaan yhtiö käsittää kuuden insinöörin suunnittelutiimin. Peikon tavoitteena on tämän tiimin avulla luoda pohja oman suuremman insinööritiimin perustamiselle Vilnaan Peikon projektimyynnin tueksi.

Peikko on tehnyt ASD Konstrukcijosin kanssa yhteistyötä jo useiden vuosien ajan. Peikon tulevaisuuden tavoitteena on kasvattaa Vilnan suunnittelutiimin henkilömäärä 10-15:een insinööriin.

Peikon toiminnot Liettuassa on keskitetty Kaunasin kaupunkiin, noin tunnin matkan päähän maan pääkaupungista Vilnasta. Peikko työllistää Liettuassa noin 300 henkilöä. Peikon toiminnot maassa käsittävät Deltabeam-liittorungon osien sekä muiden erilaisten liitososien valmistuksen.

Kaunasin tämänhetkinen suunnittelutiimi vastaa tarjouslaskennasta, Peikon tuotteiden teknisestä mitoituksesta, 3D-mallinnuksesta, sekä projektinhallintatehtävistä. ASD Konstrukcijosin suunnittelutiimi vahvistaa näitä resursseja.

Peikon mukaan näin yritys jatkaa panostusta erityisesti rakennesuunnittelupalveluihin sekä TEKLA 3D-mallinnukseen, joiden tarve markkinoilla on kasvussa.

“Olemme iloisia, että ASD Konstrukcijosin tiimi tulee osaksi Peikkoa, ja että toimintamme Vilnassa käynnistyy hyvin. Asiakastarpeet muuttuvat, ja Peikon tavoitteena on olla edelläkävijä ja tyydyttää nämä tarpeet laajennetulla palvelukonseptilla”, Peikko Groupin toimitusjohtaja Topi Paananen kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peikko osti suunnitteluyrityksen Liettuassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat