Kokeile kuukausi maksutta

Perttu Nousiainen erosi Nuorisosäätiön hallituksen puheenjohtajuudesta – taustalla epäily satojen tuhansien maksuista

Nuorisosäätiön hallituksen puheenjohtaja Perttu Nousiainen on luopunut tehtävästään.

Nuorisosäätiön johtaja Perttu Nousiainen. Kuva: Anne Vatén / HS

Nousiainen kertoo mediatiedotteessa, että haluaa näin turvata Nuorisosäätiön työrauhan.

Yle ja Suomen Kuvalehti kertoivat aiemmin tällä viikolla, että Nuorisosäätiön johtajat ovat joutuneet osaksi poliisin lahjustutkintaa. Medioiden mukaan poliisi selvittää, onko lahtelainen rakennusliike Salpausselän Rakentajat järjestänyt satojentuhansien eurojen maksuja Nousiaisen tilille.

Nuorisosäätiö on keskustataustainen yhdistys, joka on muun muassa merkittävä vuokra-asuntojen tarjoaja ja rakennuttaja.

Poliisi selvittää myös suuria lainoja, joita Nousiaisen sekä Nuorisosäätiön asiamiehen Aki Haaron yhtiöt ovat saaneet virolaisilta pöytälaatikkoyhtiöiltä.

Säätiön hallitus valitsi sunnuntai-iltapäivällä uudeksi puheenjohtajaksi Mikko Henttosen, 44. Hän tulee Nuorisosäätiön hallitukseen organisaation ulkopuolelta.

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Perttu Nousiainen erosi Nuorisosäätiön hallituksen puheenjohtajuudesta – taustalla epäily satojen tuhansien maksuista”

  1. Hah! Ai Nousiainen nyt sitten uhrattiin. Ilmeisesti toivotaan, että hillitsisi tutkintaa..
    Haaro astetta pahempana kähmyilijänä voisi kerran elämässään suoristaa selkänsä ja tunnustaa kaikki uudetkin tekosensa (tuomion jälkeen puuhatut). Ai niin, mutta siinä menisi yksi puolue, yhteistyökumppani (rakennusliike) ja pari kiinteistösijoitusyhtiötä samalla..

  2. Ei tunnu tämä lähes tuntematon Mikko Henttonen lainkaan luetettavalta, kun katsotaan asiaa SSR Group -kytkösten valossa. Suorastaan aivan käsittämätön valinta Nuorisosäätiön hallituksen puheenjohtajaksi.

  3. Ei toki tuntematon, sillä vaikka tuo ”organisaation ulkopuolelta” pitääkin paperilla paikkansa, niin samasta saunaporukasta kuitenkin. Helpompi kato jatkaa puuhasteluja kun pidetään tuttu kaveri puikoissa!
    https://yle.fi/uutiset/3-10113324

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat