Lujatalon ja Lujabetonin hallituksiin valittiin lauantaina yhtiökokouksessa uutena jäsenenä vuorineuvos Reijo Karhinen.

Reijo Karhinen valittiin Lujan hallituksiin

Lujatalon ja Lujabetonin hallituksiin valittiin lauantaina yhtiökokouksessa uutena jäsenenä vuorineuvos Reijo Karhinen.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Vuorineuvos, KTM Reijo Karhinen on  viimeiset 11 vuotta toiminut OP Ryhmän pääjohtajana, mistä tehtävästä hän jäi eläkkeelle.

Tiedotteen mukaan tätä ennen Karhinen teki pitkän uran finanssialalla eri tehtävissä. Hän toimi muun muassa Kuopion Osuuspankin toimitusjohtajana vuosina 1990-1994. Työuransa aikana Karhisella on ollut lukuisia luottamustehtäviä sekä finanssialalla että muualla.

Eläkkeelle jäätyään Karhinen valittiin Valtion kehittämisyhtiön Vaken hallituksen puheenjohtajaksi. Lujan hallituksen jäsenyys on toinen hallitustehtävä, mihin Karhinen on ryhtynyt.

”Ollessani Varkauden Osuuspankin toimitusjohtaja vuosina 1985-88 tutustuin ensimmäistä kertaa Lujan yhtiöihin ja niiden toimintatapoihin. Jo silloin syntyi tunneside hyvin johdettuun perheyhtiöön, jonka arvomaailmaan on helppo samastua. Tilaisuus saada antaa oma osaaminen pieneksi osaksi tätä menestystarinaa on minulle etuoikeus”, Karhinen sanoo tiedotteessa.

Luja-yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja, vuorineuvos Hannu Isotalo on Karhisen valinnasta hyvillään. ”Lujan hallitus sai riveihinsä vahvan talouselämän vaikuttajan ja ammattilaisen. Reijo Karhinen on sekä näkijä että tekijä ja siivittää perheyhtiömme menestystä.”

Reijo Karhisen lisäksi Lujan hallitukseen valittiin Hannu Isotalo, Mirja Vainikainen, Davide D’inkau, Timo U. Korhonen ja Timo Kohtamäki. Lujan hallituksessa on nyt kolme jäsentä, joille on myönnetty vuorineuvoksen arvo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Reijo Karhinen valittiin Lujan hallituksiin”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi