Kokeile kuukausi maksutta

Yle: Isännöitsijä tuomittiin – siirsi parinkymmenen asunto-osakeyhtiön rahoja omalle tililleen

Lappeenrantalainen isännöitsijä on tuomittu kahden vuoden ja neljän kuukauden pituiseen vankeusrangaistukseen.

Lappeenrantalainen isännöitsijä on tuomittu kahden vuoden ja neljän kuukauden pituiseen vankeusrangaistukseen.

Käräjäoikeus katsoi entisen isännöitsijän syyllistyneen törkeisiin kavalluksiin, kavalluksiin ja väärennyksiin. Jutussa on 23 asianomistajaa. Asianomistajat ovat asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöitä.

Kavalletut summat ovat olleet kerralla useita tuhansia euroja. Enimmillään siirretyt summat lähentelevät 20 000:ta euroa. Syytekirjelmiä on 24, joiden joukossa törkeiden kavallusten lisäksi kavalluksia ja väärennyksiä

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Yle: Isännöitsijä tuomittiin – siirsi parinkymmenen asunto-osakeyhtiön rahoja omalle tililleen”

  1. Nimi? Nainen vai mies? Mitä sanoo isännöintiliitto? Ei sano mitään, koska KKV pöyhii liittoa ja isoimpia toimistoja. Tässä vaiheessa politikon toimintaa. Pahimmat virheet välttää, kun ei tee mitään.

    Miksi isännöinnin arvostus on edelleen kansan keskuudessa alhainen? Aika helposti isännöitsijästä tulee mielikuva henkilöstä, joka koijaa taloyhtiön rahat tutun rakennusfirman kanssa. Toisaalta Suomessa suurin osa on isännöitsijöistä hoitaa asiat hyvin.

    Vielä pohdintaa. Pilaako suuri joukko pienen joukon maineen, vai pieni joukko suuren joukon maineen?

  2. Se, joka käyttää tilejä, voi koska tahansa alkaa siirtelemään varoja itselleen. Joskus isojakin rahamääriä kerrallaan. Ja pieniä rahavirtoja ei edes omistaja pysty seuraamaan. Pienistä rahavirroista muodostuu vuosien kuluessa suuria summia.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat