Bonava urakoi asuntoja Tampereella

Bonava toteuttaa Tampereen Lielahteen asuntoja LähiTapiolalle.

Tampereen Asunto Oy Lielahden Lempi. Kuva: Bonava

Tiedotteen mukaan asuntoja tulee 106. Niiden rakentaminen alkaa heti, ja ne valmistuvat arviolta loppuvuodesta 2019.

”Lielahden kotikortteliin on jo rakenteilla 70 uutta Bonava-kotia ja 106 uutta vuokra-asuntoa yksityiselle sijoitusyhtiölle. Nämä ovat osa suunnitteilla olevien kuuden modernin kerrostalon kokonaisuutta. Näiden uudiskohteiden keskelle muotoutuu yhteinen korttelipiha, jonne tulee korttelitupa, grillauspaikka ja nikkarointihuone kaikkien asukkaiden käyttöön”,  Bonava Suomen yksikön johtaja Hanna Marttila sanoo.

Tampereen Asunto oy Lielahden Lempi asettuu Lielahtikeskuksen välittömään läheisyyteen.

Tätä artikkelia on kommentoitu 5 kertaa

5 vastausta artikkeliin “Bonava urakoi asuntoja Tampereella”

 1. Luulisi, että näillä firmoilla olisi omiakin varoja mainostamiseen. Ei tämänlainen juttu kuulu Rakennuslehden etusivulle.

  1. Valituksesi on kuultu ja siihen on pari kertaa vastattukin.

   En ymmärrä, kannattaako saman henkilön valittaa samasta asiasta joka kerta, kun kerromme uusista urakoista. Lukijakyselyjemme perusteella työmaat ja uudet urakat kiinnostavat isoa osaa lukijoistamme. Teemme lehteä lukijoillemme. Jos sinua nämä projektiuutiset häiritsevät, niin voit jättää ne lukemattakin.

   Se on ihan toinen asia, että isot yritykset osaavat tiedottamisen pieniä paremmin. Pk-yritykset saisivat olla aktiivisempia kertomaan projekteistaan.

   1. Kyllä uusista urakoista pitää kertoa, mutta rajataan tämän uutisoinnin ulkopuolelle nämä perus uudistuotannon asuntokohteet ja gryndit. Paljon mielenkiintoisempia olisivat palstamillimetrit nimenomaan muista uusista kohteista.

 2. Kyllähän Bonava mainostaa muutenkin. Muistan hyvin senkin mainoksen, jossa Bonava mainosti Bonavaa rekrytointi ajatuksella ja toivotti kaikki innostuneet heille työnhakuun ja töihin. Erittäin mieleen painuva oli maininta tyyliin … ei tarvitse osata kunhan on asenne kohdallaan. Jotenkin tulkitsin asian niin, että Bonavalle ei osaaminen ole niin tärkeää, kunhan tekee vain jotakin suurella innostuksella. Toivottavasti tämä kutsuva rekrytointihuuto ei saa liikaa tuulta purjeisiinsa muiden toimijoiden osalta. Jotenkin tuo kutsuhuuto antoi itselle tyhjentävän mielikuvan Bonavasta.

 3. Onpa Seppo äreänä. Kas kun et laittanut nimeäni lehteen. Voit tietysti laittaa minut julkaisukieltoon. Mutta ilmaisia mainoksiahan nämä ovat. Missä on pienen tyhmän toimijan raja: meillä on tekeillä 100 (kivistä) kerrostaloasuntoa. Sepon kirjoitus on toimittajalta harvinainen hyökkäys lukijaa kohtaan.

Vastaa