Kiinteistönvälitysalalle uusi edunvalvoja

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto KVKL on valinnut uuden toimitusjohtajan.

Asuntokaupat ovat edelleen kuluttajariitalautakunnan tilastoissa korkealla. Kuvituskuva. Kuva: Lauri Lähteenmäki

Uusi toimitusjohtaja on Maria-Elena Cowell. Hän on aiemmin työskennellyt viestintätoimisto Kaiku Helsingissä vaikuttajaviestinnän johtajana ja neuvonantajana vuodesta 2012 lähtien.

”Cowell on edunvalvonnan ja viestinnän ammattilainen, jolla on mittava kokemus yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja laajat verkostot myös mediaan. Hänen osaamistaan tarvitaan, kun teknologia ja kaupungistuminen muuttaa toimintaympäristöä radikaalisti”, toteaa KVKL:n hallituksen puheenjohtaja Max Meder.

Cowell on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja taloustieteen ylioppilas Åbo Akademista. Hän aloittaa uudessa työssään toukokuun alussa.

Liitto ilmoitti helmikuussa, että vuodesta 2008 lähtien liiton toimitusjohtajana toimineen Jukka Malilan tehtävä päättyi yhteisestä sopimuksesta.

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto KVKL ry on kiinteistönvälitysalan valtakunnallinen etujärjestö Suomessa. Liitto edustaa noin 80 prosenttia toimialan yrityksistä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kiinteistönvälitysalalle uusi edunvalvoja”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi