Uutiset Rakennustuote Rakentaminen Talous Rakennuslehti Ei kommentteja

Koneelle valtava urakka Dubai Hills Mall -hankkeeseen

Kone toimittaaa yli 150 hissiä, liukuporrasta ja liukukäytävää uudenlaiseen kauppakeskukseen, joka sijoittuu kuin omaksi kaupungikseen ympärille rakentuvan Mohammed Bin Rashid City -kaupungin keskelle.

Kauppakeskus sijoittuu 18-reikäisen, mestaruustason golfkentän ympärille. Kuva: Kone

Ostoskeskus sijaitsee keskeisellä paikalle, johon on hyvät kulkuyhteydet eri puolilta kaupunkia. Ostoskeskukseen tulee yli 650 liikettä, 6 000 neliömetrin hypermarketti, 18 valkokankaan elokuvateatteri, perheviihdekeskuksia, lääkäriasema, kylpylöitä ja ulkokonserttitiloja.

Koneen toimitukseen sisältyy 88 liukuporrasta, kaksi liukukäytävää ja 66 hissiä eli yhteensä 156 laitetta.

Projektin rakennuttajana toimii Emaar Properties yhdessä Meraasin kanssa.

Dubai Hills Estate on ainutlaatuinen yhdistelmä 18-reikäisen mestaruustason golfkentän ympärille hienostuneesti suunniteltuja asuinalueita. Lähi-idän suurimpana tämänkaltaisensa hankkeena se edustaa uutta elintapaa – kaupunki kaupungin keskellä. Dubai Hills Estate on kestävästi suunniteltu, 2,700 eekkerin monitoimihanke, joka muodostaa ydinosan Mohammed Bin Rashid Cityä (MBR City).

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia