Sweco ostaa Avecon oy:n

Sweco on tehnyt sopimuksen Avecon oy:n osakekannan ostamisesta. Kaupan myötä Sweco vahvistaa talotekniikan suunnittelu- ja asiantuntijapalveluitaan erityisesti Pohjanmaan alueella.

Sweco on tehnyt sopimuksen Avecon oy:n osakekannan ostamisesta. Kaupan myötä Sweco vahvistaa talotekniikan suunnittelu- ja asiantuntijapalveluitaan erityisesti Pohjanmaan alueella.

Avecon on talotekniikan suunnittelu- ja konsultointipalveluihin erikoistunut yritys, jossa työskentelee 33 asiantuntijaa. Se on perustettu vuonna 1989 ja toimii Vaasan, Pietarsaaren, Seinäjoen, Kokkolan ja Nivalan alueella.

”Swecolla on Pohjanmaalla jo vahva paikallinen asema muun muassa rakennetekniikan, teollisuuden ja projektijohtamispalveluiden osalta, ja tämän yrityskaupan myötä voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajemmin paikallista osaamista myös LVISA-suunnittelussa sekä energia- ja elinkaaripalveluissa”, Sweco Finlandin maajohtaja Markku Varis sanoo.

”Talotekniikan konsultointipalvelut ovat Suomessa kasvava erityisosaamisen alue ja Vaasan seutu on yksi nopeimmin kasvavista markkina-alueista”, Swecon talotekniikkatoimialan johtaja Pekka Heikkilä kertoo.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sweco ostaa Avecon oy:n”

Vastaa