Sweco ostaa Karves Yhtiöt

Sweco ostaa Karves Yhtiöt Oy:n liiketoiminnan sekä sen tytäryhtiöiden Karves Suunnittelu Oy:n ja Karves Energia & Valvonta Oy:n osakekannan.

Sweco ostaa Karves Yhtiöt Oy:n liiketoiminnan sekä sen tytäryhtiöiden Karves Suunnittelu Oy:n ja Karves Energia & Valvonta Oy:n osakekannan.

Karves tarjoaa pääsääntöisesti asuntoyhtiöiden korjausrakentamisen suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita pääkaupunkiseudulla ja näihin liittyviä energia- ja elinkaaripalveluita koko maan laajuisesti. Karves yhtiöiden yli 50 työntekijää siirtyvät Swecon palvelukseen vanhoina työntekijöinä ja tulevat osaksi Sweco Finlandin Asiantuntijapalvelut -toimialaa.

Nyt toteutuvan yrityskaupan myötä Sweco vahvistaa taloyhtiöille tarjottavien korjausrakentamisen suunnittelu- ja asiantuntijapalveluiden kapasiteettia ja osaamista sekä pääkaupunkiseudulla että koko maassa.

”Olemme erittäin iloisia Karves yhtiöiden tullessa osaksi Swecoa. Haluamme olla halutuin korjausrakentamisen ja energiatehostamisen yhteistyökumppani ja tarjota asiantuntijuutta kiinteistöjen ja tulevien sukupolvien parhaaksi. Swecon kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ison organisaation osaamisen ja resurssit koko maan kattavasti. Lisäksi meillä on mahdollisuus täydentää tarjontaamme Swecon muiden toimialojen osaamisella. On hienoa tulla osaksi yhtiötä, jolla on pitkät perinteet ja monipuolinen kokemus korjausrakentamisen ja energiatehokkuuden alalla”, Karves Yhtiöiden toimitusjohtaja Kim Karves sanoo.

”Toivotamme Karves yhtiöt työntekijöineen tervetulleeksi osaksi Swecoa. Yhdistämällä Swecon osaamisen ja resurssit Karves yhtiöiden tietotaitoon erityisesti taloyhtiöille suunnattujen suunnittelu- ja asiantuntijapalveluiden ja energia- ja elinkaaripalveluiden saralla voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempaa ja kattavampaa palvelua taloyhtiöiden korjausrakennushankkeissa”, Sweco Finlandin maajohtaja Markku Varis sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sweco ostaa Karves Yhtiöt”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat