Teetkö sinä tai työkaverisi loistavaa laatua? – Vielä ehdit ilmoittautua kilpailuun

Ilmoittautuminen Rakentamisen Laatuteko – ja  Vuoden Työmaa -kilpailuihin on parhaillaan käynnissä.

Vuonna 2017 palkittu Constin maalari Jean Lindstöm jos kuka tietää, mitä hyvän laadun tekeminen tarkoittaa.

Rakennuslehti on mukana kahdessa rakentamisen tärkeimmässä kilpailussa. Vuonna 1986 aloitetussa Vuoden Työmaa -kilpailussa haetaan Suomen parhaiten johdettua, vaativaa työmaata. Viime vuonna kilpailun voitti SRV:n Redin kauppakeskushanke. Valinnan teki työmaakierrosten pohjalta lehden kokoama asiantuntijaraati.

Kolmatta kertaa järjestettävässä Rakentamisen Laatuteko -kilpailussa Rakennusteollisuus, Rakennusliitto ja Rala hakevat rakennusalan parhaita projektiosaajia, ovat nämä sitten työntekijöitä, työmaatoimihenkilöitä tai suunnittelijoita.

Laatuteot voivat liittyä muun muassa laatua parantaviin oivalluksiin, yhteistyökykyyn, asenteisiin, ammattiylpeyteen sekä menetelmiin ja työtapoihin. Viime vuonna kilpailun voittivat Constin laadusta tinkimätön julkisivumaalari ja Peabin työmaaporukka, joka oli kehittänyt erityisesti kosteusturvallisuutta.

Molemmissa kilpailuissa haetaan hyviä esimerkkejä ja roolimalleja koko alan kehittämiseksi. Samalla haluamme nostaa työmaahenkilöstön arvostusta, sillä rakentamisen perusta ja arvostus syntyvät työmailla.

Työmaakilpailun vapaamuotoiset ilmoittautumiset: seppo.molsa@sanoma.com

Laatuteko-kilpailuun ilmoittautumiset: jukka.pekkanen@rakennusteollisuus.fi

Ilmoittautumisaikaa on molemmissa kilpailuissa 18.5. saakka.

Parhaat palkitaan lokakuussa, mutta hyvien ehdokkaiden esittelyjä tehdään jo sitä ennen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Teetkö sinä tai työkaverisi loistavaa laatua? – Vielä ehdit ilmoittautua kilpailuun”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat