Kokeile kuukausi maksutta

Vahanen ostaa osan Talokeskuksesta

Vahanen-yhtiöt jatkaa osaamisensa laajentamista yritysostoilla.

Vahanen-yhtiöt jatkaa osaamisensa laajentamista yritysostoilla.

Kiinteistö- ja rakennusalan konsultti Vahanen-yhtiöt on ostanut Agenteq Solutions Oy:n kestävän kehityksen yksikön liiketoiminnan, joka on osa Talokeskus Yhtiöt Oy -konsernia. Kauppahintaa ei julkistettu.

Oston myötä Vahasen taloyhtiöille tarjoamat palvelut laajenevat.

Kestävän kehityksen liiketoiminta on osa Talokeskuksen energian optimointi ja seuranta -palveluja. Yksikköön kuuluu kolme osa-aluetta: energianhallinta, huoltokirja ja kiinteistön turvallisuus. Liiketoiminta muodostaa jatkossa oman yhtiönsä Vahanen-konserniin.

Yksikön palveluissa ei ole päällekkäisyyksiä Vahasen sisällä. Ostettu toiminta perustuu teknologiaan ja erilaisiin ohjelmistoihin.

”Yksikkö on hyvin hoidettu ja siellä tehdään laadukasta työtä. Sen toiminta sopii hyvin yhteen Vahasen tekemisen ja arvojen kanssa. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet kehittää yksikön toimintaa ja osaamista eteenpäin”, sanoo Vahasen konsernijohtaja Risto Räty tiedotteessa.

”Vahasen kiinnostus yksikköämme kohtaan kertoi paljon siitä, miten hyvää työtä yksikössä on tehty. Kasvuennusteet ovat lupaavat ja siellä on innostunutta porukkaa, joka pääsee kehittymään Vahasen laaja-alaisessa ympäristössä”, toteaa Talokeskuksen toimitusjohtaja Jari Punkari.

Liiketoiminnan osto jatkaa Vahasen viime kuukausien yritysostoja. Yhtiön tavoitteena on kehittää koko konsernin osaamista laatuun panostamalla.

”Yritysostoilla haemme laatua, emme kokoa. Näin huolehdimme siitä, että pysymme jatkossakin merkittävänä ja aktiivisena toimijana markkinoilla”, sanoo Vahanen-yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Pekka Rantamäki.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vahanen ostaa osan Talokeskuksesta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat