Rakennusyhtiö YIT julkisti tänään joukkovelkakirjalainojensa takaisinostotarjouksen lopulliset tulokset.

YIT osti erääntyviä lainoja takaisin yhteensä 148,8 miljoonalla eurolla

Rakennusyhtiö YIT julkisti tänään joukkovelkakirjalainojensa takaisinostotarjouksen lopulliset tulokset.

Kirjoittaja(t) Startel

Reilu viikko sitten YIT ilmoitti tekevänsä takaisinostotarjouksen vuoden 2020 maaliskuussa erääntyvästä 100 miljoonan euron joukkovelkakirjalainastaan ja maaliskuussa 2021 erääntyvästä 50 miljoonan euron lainasta.

YIT kertoo, että pätevästi ostettavaksi tarjottujen vuoden 2020 velkakirjojen määrä oli nimellisarvoltaan yhteensä 98,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2021 velkakirjojen määrä 50 miljoonaa euroa.

Takaisinostotarjouksen edellytyksenä olleet ehdot ovat YIT:n tiedotteen mukaan nyt toteutuneet, ja näin ollen kaikki ehtojen mukaisesti annetut tarjoukset hyväksytään täysimääräisinä.

Takaisinostohinta 2020 erääntyville velkakirjoille on 103 125 euroa kutakin nimellisarvoltaan 100 000 euron suuruista velkakirjaa kohti ja vuonna 2021 erääntyville velkakirjoille vastaavasti 104 200 euroa. Lisäksi maksetaan lainaosuuksille kertyneet ja maksamattomat korot.

Takaisinostotarjouksen järjestäjäpankkeina toimivat OP Yrityspankki ja Skandinaviska Enskilda Banken ja tarjouksentekijän asiamiehenä OP Yrityspankki.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT osti erääntyviä lainoja takaisin yhteensä 148,8 miljoonalla eurolla”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi