Pallas Rakennus Päijät-Häme oy on myynyt infraliiketoimintonsa niistä vastanneen tytäryhtiönsä toimivalle johdolle 31.7.2018.

Pallas Rakennus myi infraliiketoimintansa

Pallas Rakennus Päijät-Häme oy on myynyt infraliiketoimintonsa niistä vastanneen tytäryhtiönsä toimivalle johdolle 31.7.2018.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Kaupan johdosta Pallas Rakennus Päijät-Hämeen infratoimintojen henkilökunta on siirtynyt 1.8.2018 vanhoina työntekijöinä Terra Infra oy:lle. Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa rakennusmestari Antti Savolainen.

Terra Infra on kutsunut hallituksen puheenjohtajaksi ja osaomistajaksi rakennusneuvos Veli Hyyryläisen. Viimeksi hän on toiminut yrittäjänä ja toimitusjohtajana puuelementtikouluja valmistavassa Elementit-E:ssä. Aiemmin hän omisti Maansiirto Veli Hyyryläisen.

Terra Infran kotipaikka, toimipiste ja varikko sijaitsevat jatkossa Kouvolassa. Yhtiö toimii yhdyskuntarakentamisen ja talonrakentamisen maatöiden sekä purkutöiden kokonaisurakoitsijana Kymenlaakson, Päijät-Hämeen ja Etelä-Karjalan maakuntien alueella.

Pallas Rakennus Päijät-Häme tunnettiin aiemmin nimellä Salpausselän Rakentajat. Sen taustalla oleva SSR vaihtoi kesällä konsernin kaikkien yhtiöiden nimet Pallas Rakennus -alkuisiksi.

Pallas Rakennus Päijät-Häme on erikoistunut asunto-, liike- ja toimitila- sekä korjausrakentamiseen. Yhtiön toimialuetta ovat Päijät-Häme ja Kymenlaakso, ja sen päätoimipaikka sijaitsee Lahdessa. Vuonna 2017 Pallas Rakennus Päijät-Hämeen liikevaihto oli 69,6 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pallas Rakennus myi infraliiketoimintansa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi