Kokeile kuukausi maksutta

Pallas Rakennus myi infraliiketoimintansa

Pallas Rakennus Päijät-Häme oy on myynyt infraliiketoimintonsa niistä vastanneen tytäryhtiönsä toimivalle johdolle 31.7.2018.

Pallas Rakennus Päijät-Häme oy on myynyt infraliiketoimintonsa niistä vastanneen tytäryhtiönsä toimivalle johdolle 31.7.2018.

Kaupan johdosta Pallas Rakennus Päijät-Hämeen infratoimintojen henkilökunta on siirtynyt 1.8.2018 vanhoina työntekijöinä Terra Infra oy:lle. Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa rakennusmestari Antti Savolainen.

Terra Infra on kutsunut hallituksen puheenjohtajaksi ja osaomistajaksi rakennusneuvos Veli Hyyryläisen. Viimeksi hän on toiminut yrittäjänä ja toimitusjohtajana puuelementtikouluja valmistavassa Elementit-E:ssä. Aiemmin hän omisti Maansiirto Veli Hyyryläisen.

Terra Infran kotipaikka, toimipiste ja varikko sijaitsevat jatkossa Kouvolassa. Yhtiö toimii yhdyskuntarakentamisen ja talonrakentamisen maatöiden sekä purkutöiden kokonaisurakoitsijana Kymenlaakson, Päijät-Hämeen ja Etelä-Karjalan maakuntien alueella.

Pallas Rakennus Päijät-Häme tunnettiin aiemmin nimellä Salpausselän Rakentajat. Sen taustalla oleva SSR vaihtoi kesällä konsernin kaikkien yhtiöiden nimet Pallas Rakennus -alkuisiksi.

Pallas Rakennus Päijät-Häme on erikoistunut asunto-, liike- ja toimitila- sekä korjausrakentamiseen. Yhtiön toimialuetta ovat Päijät-Häme ja Kymenlaakso, ja sen päätoimipaikka sijaitsee Lahdessa. Vuonna 2017 Pallas Rakennus Päijät-Hämeen liikevaihto oli 69,6 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pallas Rakennus myi infraliiketoimintansa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat