Kokeile kuukausi maksutta

Teknos ostaa Kiillon parkettilakkaliiketoiminnan

Kiilto luopuu parkettilakkaliiketoiminnastaan.

Kiilto luopuu parkettilakkaliiketoiminnastaan.

Tiedotteen mukaan ostettavaan tuotevalikoimaan kuuluvat pohjalakat, yksi- ja kaksikomponenttiset pintalakat ja kitit. Kaupan myötä Teknokselle siirtyvät ostettujen tuotteiden reseptit, tuotemerkit, asiakaskontaktit sekä osaaminen.

Myynti ja logistiikka siirtyvät Teknokselle 1.11.2018 alkaen ja tuotanto vuoden 2019 alussa.

Ostettavien parkettilakkojen ja -kittien markkinat kattavat Suomen, Ruotsin, Latvian, Liettuan, Viron, Puolan, Venäjän, Valko-Venäjän ja Ukrainan, ja laajan asiakasverkoston näissä maissa. Teknoksella on jo aiemmin toimintaa kaikissa maissa vähintäänkin oman myyntiyhtiön kautta.

Tuotteiden käyttäjät ovat pääasiallisesti parkettilakka-alan ammattilaisia. Tuotteet ovat myynnissä joko suoraan tai jälleenmyyjäverkoston kautta.

”Kiillolta ostettavat lakat ja kitit täydentävät tuotevalikoimaamme lattiapuolella. Markkinat ovat meille entuudestaan tutut, joten pystymme luontevasti jatkamaan palvelua paikallisen myyntiverkostomme kautta sekä tarjoamaan myös kattavan valikoiman muita tuotteitamme”, Teknos oy:n toimitusjohtaja Arto Mannonen sanoo.

”Parkettilakkaliiketoiminnan myynti Teknokselle tuntui luontevalta päätökseltä strategiamme kannalta. Keskitymme rakentamisen liiketoiminnassamme märkätilajärjestelmien ohella lattianpäällysteiden kiinnittämiseen ja lattioiden tasoitukseen”, Kiilto oy:n toimitusjohtaja Anssi Asikainen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Teknos ostaa Kiillon parkettilakkaliiketoiminnan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat