Työelämä Kiinteistöt Rakennuslehti Ei kommentteja

CBRE Finlandille uusi toimitusjohtaja

Kiinteistöalan palveluita tarjoavalle CBRE Finland oy:lle on nimitetty uusi toimitusjohtaja syyskuun alusta alkaen.

Yhtiön uusi toimitusjohtaja on Colin Waddell. Hän siirtyy Suomeen CBRE UK:n Property Tax/Rating -yksikön johtajan tehtävistä ja aloittaa toimitusjohtajan työt Helsingin toimistolla syyskuussa.

Waddell on tehnyt lähes 20-vuotisen uran CBRE-konsernissa ja toiminut muun muassa Puolan CBRE:n toimitusjohtajana sekä johtotehtävissä Tsekin maaorganisaatiossa. Keski-Euroopassa vietettyjen vuosien ansiosta hänelle on kertynyt merkittävää kokemusta eri markkinoista sekä kasvuvaiheen yritysten johtamisesta markkinajohtajan asemaan.

Waddellin edeltäjä Joni Koski luotsasi yritystä viiden vuoden ajan. Niiden aikana CBRE Finland on kasvanut kymmenen hengen pikkuyrityksestä nyt jo lähes sata henkeä työllistäväksi kiinteistöalan toimijaksi.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia