Lapti rakentaa kerrostalon Oulun Toppilansalmeen

Rakennusliike Lapti rakentaa uuteen Möljän kortteliin, Oulun Toppilansalmeen L-muotoisen kerrostalon, jossa on 3-kerroksinen siipi ja 8-kerroksinen osa.

Lapti rakentaa Oulun Toppilansalmeen L-muotoisen kerrostalon, johon tulee 81 asuntoa. Kuva: Arkkitehtitoimisto Kanttia 2

Asunto oy Oulun Pehtooriin on suunniteltu 81 asuntoa kompakteista yksiöistä kattokerroksen isoon perheasuntoon. Kohteen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Kanttia 2.

Polkupyöräpaikat on sijoitettu kellariin ja autopaikat pihakannen alle rakennettavaan autohalliin, jonne pääsee asunnoista suoraan hissillä. Autohalliin rakennetaan myös sähköautojen latauspisteitä.

Toppilansalmen rannalle rakennettava Möljän kortteli muodostuu kuudesta kerrostalosta. Rannan puolelle nousee kolme 3-kerroksista taloa ja niiden taakse kolme 3-12-kerroksista taloa. Koko korttelin rakentaminen kestää arviolta neljästä viiteen vuotta.

Kortteli tarjoaa modernia asumista merellisessä ympäristössä. Tätä päivää on sähköautojen latauspaikkojen ohella Smartpost-automaatti, johon asukkaat voivat vastaanottaa ja lähettää postipaketteja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lapti rakentaa kerrostalon Oulun Toppilansalmeen”

Vastaa