Citycon kaavailee huomattavaa laajennusta Rocca al Mareen Tallinnassa

Citycon on julkistanut vision Tallinnassa sijaitsevan kauppakeskuksensa Rocca al Maren kehittämiseksi.

Rocca al Maressa on tällä hetkellä 57600 neliömetriä vuokrattavaa liiketilaa. Tämänhetkisten suunnitelmien mukaan tavoitteena on rakentaa maksimissaan 88000 neliömetriä uutta pinta-alaa. Alustavien suunnitelmien mukaan tästä olisi liiketilaa noin neljäsosa, toinen neljännes olisi hotelli- ja toimistotilaa, loput eli puolet projektista koostuisi asuntorakentamisesta. Uudet rakennukset sijoittuisivat kauppakeskuksen nykyisen pysäköintipaikan paikalle, ja autot siirtyisivät pysäköintihalliin.

Nyt julkaistu suunnitelma on kuitenkin vasta visio, joka voi vielä muuttua olennaisesti. Citycon arvioi voivansa esittää tarkempia suunnitelmia vuoden 2019 aikana. Hankkeen suunnittelu ja siihen liittyvät neuvottelut on nyt aloitettu.

”Länsi-Tallinnalta puuttuu tällä hetkellä selvä keskus, vaikka alue kasvaa erittäin nopeasti. Haluamme olla mukana alueen kehittämisessä, ja siksi suunnitteilla on kehityshanke, jossa kauppakeskuksen alueelle rakentuu tulevaisuudessa moderni ja kaunis kaupunginosa”, Cityconin liiketoimintajohtaja Mari Laaksonen sanoo yhtiön tiedotteessa.

Rocca al Maren keskuksen sijainti luo hyvät edellytykset vahvan aluekeskuksen synnylle, sillä Rocca al Mare sijaitsee yhden Tallinnan vilkkaimman pääväylän varrella, jossa liikkuu päivittäin kymmeniä tuhansia ihmisiä.

Rocca al Mare täyttää tällä viikolla 20 vuotta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Citycon kaavailee huomattavaa laajennusta Rocca al Mareen Tallinnassa”

Vastaa