Forecon: Rakentamisen hyvä vire jatkuu erityisesti Pirkanmaalla

Rakentaminen on suhdannehuipussaan, mutta mitään dramaattista muutosta alaspäin ei Foreconin mukaan ole näköpiirissä. Erityisen hyvät näkymät ovat Pirkanmaalla, selvisi alan järjestöjen (Safa, RIL, RIA, RKL)  järjestämillä Pirkanmaan rakennuspäivillä.

Kopterikuva kertoo Kansi- ja Areena -työmaan laajuuden. Kuvassa näkyy jo pilareita, joiden päälle kansi rakennetaan. Kaartuva rata on Jyväskylään menevä, päärata vasemmalla puolella, samoin rakennusaikainen tuubi. Myöhemmin aletaan rakentaa myös kuvassa näkyvän Sorinsillan toiselle puolelle. Kuva: Rami Marjamäki
Rakentajien odotukset ovat maltilliset eikä kasvuodotusta enää ole. Kun kansantalous kasvoi viime vuonna 2,8 prosenttia, tänä vuonna kasvu on 2,7 prosenttia ja ensi vuonnakin Foreconin Markku Riihimäen arvion mukaan 1,9 prosenttia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Forecon: Rakentamisen hyvä vire jatkuu erityisesti Pirkanmaalla”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi