Kokeile kuukausi maksutta

Huippupainonnostaja ja DI Anni Vuohijokea ei rakennusala oikein napannut – nyt hän opiskelee lääkäriksi ja tähtää olympialaisiin

Painonnostaja Anni Vuohijoki harjoittelee tällä hetkellä Tokion vuoden 2020 olympialaisiin. Puolitoista vuotta kestävien olympiakarsintojen ohessa hän opiskelee Oulussa unelma-ammattiinsa lääkäriksi.

Anni Vuohijoen ja Miia Kirsin kirjoittama kirja on ehdolla Vuoden urheilukirjaksi. Kuva: Kimmo Räisänen

Vuohijoella on kokemusta myös rakennusalalta. Hän valmistui vuonna 2012 rakennustekniikan diplomi-insinööriksi Tampereen teknillisestä yliopistosta ja toimi sen jälkeen kolme vuotta työmaapäällikkönä tuulipuistohankkeissa Pohjois-Pohjanmaalla.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

Tätä artikkelia on kommentoitu 4 kertaa

4 vastausta artikkeliin “Huippupainonnostaja ja DI Anni Vuohijokea ei rakennusala oikein napannut – nyt hän opiskelee lääkäriksi ja tähtää olympialaisiin”

  1. Taisi olla sen verran tuulista työmaalla eikä korvien välissä mikään ollut tuulta pysäyttämässä, niin parempi yrittää muita hommia.

    1. Taisi olla Keijo sillä tavalla, että työmaan toiminta osoitti sen järjen vähyyden, jolla niitä asioita työmailla hoidetaan, että henkilö koki parhaaksi siirtyä toisiin puuhiin.

  2. Fiksu nainen, huippu-urheilija ja di. Kuka viihtyy rakennuksella niiden sivistymättömien junttien kanssa? Ei niin pientä hommaa ettei se työmaalla mene perseelleen.
    Lääkärinä tienaa eritavalla kuin rakentamisessa.

  3. Nämä kahden korkeakoulututkinnon suorittajat tuhlaavat valtion varoja. Jälkimmäiselle tutkinnolle pitäisi tutkinnon suorittajalle määrätä tuntuva maksu. No, ei maksu voisi olla kuitenkaan kustannusvastaava.Sehän olisi silloin miljoonia. Sellaiseen ei kukaan tutkinnon suorittaja pysty. Sanotaan, että 100.000 euroa voisi olla sopiva maksu. Muutoin olen samaa mieltä muiden kommentoijien kanssa. Itsekin pilasin elämäni toimimalla rakennusalalla. Nyt on meneillään loppukiri.

Viimeisimmät näkökulmat