Joutsenon Elementti osti kotkalaisen elementtiyhtiön

Joutsenon Elementti laajentaa tuotevalikoimaansa ostamalla kotkalaisen Metsäkylän Sementtivalimon koko osakekannan. Metsäkylän Sementtivalimo on väliseinä- ja laattaelementtien valmistaja.

Joutsenon Elementin toimitusjohtaja Simo Tahvanainen (vas.) keskustelee laatupäällikkö Karri Näpin kanssa. Kuva: Joutsenon Elementti

Joutsenon Elementin yrityskaupan myötä kasvanut kapasiteetti mahdollistaa aiempaa isompien kohteiden toimitukset. Joutsenon tehdas keskittyy jalostusarvoltaan kalliimpiin ja vaativampiin seinäelementteihin ja Kotkan tehdas väliseiniin ja laattoihin.

Jari Kunnari jatkaa Metsäkylän Sementtivalimon toimitusjohtajana myös yrityskaupan jälkeen.

Tänä vuonna valmistunut Joutsenon tehtaan laajennusinvestointi ja nyt toteutettu yrityskauppa kaksinkertaistavat Joutsenon Elementin tuotantokapasiteetin. Yhtiöt työllistävät 55 henkeä, ja niiden yhteenlaskettu liikevaihto on 8 miljoonaa euroa.

”Olemme arvioineet saavamme kaupasta merkittävät synergiaedut: tuotantokapasiteetin kasvu, tuotevalikoiman laajeneminen ja hintakilpailukyvyn paraneminen. Niiden ansiosta olemme hyvin varautuneet kiristyvään kilpailuun sekä seuraavien askelten ottamiseen yhtiön kasvu-uralla”, Joutsenon Elementin osakkaana ja toimitusjohtajana aloittanut Simo Tahvanainen toteaa tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Joutsenon Elementti osti kotkalaisen elementtiyhtiön”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi