Ville Veijanen Vahasen akustiikkapalvelujen toimitusjohtajaksi

Akustiikka-alan liiketoimintaan perehtynyt Ville Veijanen aloittaa vuoden 2019 alussa Vahanen-Halme Acoustics oy:n toimitusjohtajana.

Ville Veijanen. Kuva: Vahanen

Nimitys tukee Vahanen-yhtiöiden tavoitetta tarjota alan asiantuntevinta akustiikkasuunnittelua osana kattavaa palveluvalikoimaa.

Helmikuussa 2018 akustiikan – äänitekniikan suunnitteluun ja tutkimukseen erikoistunut arkkitehtitoimisto Alpo Halme Oy yhdistyi osaksi Vahanen-konsernia. Vahasella halutaan vaalia Halmeen huomattavaa kokemus- ja osaamispohjaa, ja sitä Veijanenkin haluaa kunnioittaa ja hyödyntää tulevassa työssään.

”Aloitan innolla taustaani hyvin sopivassa tehtävässä ja olen ylpeä siitä, että pääsen kehittämään akustiikan liiketoimintaa, perehdyttämään uusia tekijöitä ja rakentamaan palvelun vahvuuksia Alpo Halmeen, Eija Halme-Salon ja Ilkka Marttilan mittavan työn pohjalta”, Veijanen sanoo.

TKK:lta valmistuneen diplomi-insinöörin koko työura on rakentunut akustiikka-alan ympärille. Veijanen toimi aluksi viisi vuotta Wärtsilällä voimalaitosten meluntorjunnan ja äänenhallinnan kehitysinsinöörinä. Tehtävässä pääsi ratkomaan monenlaisia akustiikkahaasteita, mikä innosti laajentamaan kokonaisnäkemystä alasta ja siihen liittyvästä liiketoiminnasta.

Veijanen siirtyi vuonna 2013 tuotepäälliköksi Saint-Gobain Ecophonille keskittyen akustiikkatuotteiden teknisiin ja kaupallisiin ominaisuuksiin. Sittemmin Commercial Managerin roolissa hänen tehtäviinsä kuului myös asiakaspalvelu- ja teknisen tiimin vetäminen osana Ecophonin Suomen johtoryhmää sekä kokonaisliiketoiminnan kehittäminen.

”Sain kunnian toimia Suomen akustiikka-alan näköalapaikalla yhteistyössä eri toimijoiden kanssa, ja Vahasella asiakaskunta on pitkälti sama”, Veijanen sanoo.

”Palvelemme esimerkiksi kuntia ja kaupunkeja sekä rakennusliikkeitä. Vuoden alussa uudistunut rakennusmääräyskokoelma luo varmasti uutta kysyntää akustiikkasuunnittelun palveluille.”

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ville Veijanen Vahasen akustiikkapalvelujen toimitusjohtajaksi”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi