Lapti urakoi monitoimiareenan Iso-Syötteelle

Rakennusliike Lapti  urakoi Pudasjärven kaupungille hirsirakenteisen Lumiareena-nimisen monitoimiareenan Iso -Syötteelle.

Lumiareena nousee Iso-Syötteelle. Kuva: Lapti

Tiedotteen mukaan areenaan rakennetaan muuntojoustavat tapahtuma- ja sisäliikuntatilat tukemaan Syötteen alueen laajenevaa matkailu- ja vapaa-ajantoimintaa.

Lumiareena-monitoimiareenaan tulee sisäurheilutilat muun muassa  kuntosalille ja ryhmäliikunnalle. Tilojen toimintaa voidaan muunnella tarpeen mukaan eri tiloja yhdistämällä, jolloin rakennusta voidaan käyttää esimerkiksi suurempien tapahtumien järjestyspaikkana.

Areenaan mahtuu noin 500 ihmistä. Areena  yhdistetään viereiseen Safari-taloon, jonka ravintolatilat laajenevat osittain areenan puolelle.

”Olemme iloisia päästessämme urakoimaan hirsirakenteista Lumiareenaa. Suunnittele ja toteuta -mallilla urakoitava monitoimiareena on hankkeena mielenkiintoinen. Tavoitteena on rakentaa hyvät puitteet erilaiselle toiminnalle liikunnasta näyttelyihin ja konsertteihin. Areenan rakentaminen sopii hyvin monipuoliseen urakointiimme”, Rakennusliike Laptin Pohjois-Suomen aluejohtaja Panu Hulkko kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lapti urakoi monitoimiareenan Iso-Syötteelle”

Vastaa