Bonava teki esisopimuksen tonteista Helsingin Vuosaaressa

Bonava on solminut kiinteistökaupan esisopimuksen Vuosaaressa sijaitsevista tonteista ja alkaa kehittää aluetta asuinkäyttöön.

Bonava Suomi Oy on 22.2.2019 allekirjoittanut Paulig oy:n ja Citycon oyj:n kanssa kiinteistökaupan esisopimuksen, jolla Bonava ostaa Vuosaaresta noin 32 000 kerrosneliömetriä rakennusoikeutta. Tavoitteena on rakennuttaa alueelle omistus- ja vuokra-asuntoja sadoille uusille asukkaille.

Hanke on tarkoitus aloittaa vuonna 2020. Kiinteistökaupat edellyttävät toteutuakseen lainvoimaista asemakaavaa.

”Alue sijoittuu Vuosaareen, Aurinkolahden pohjoisosaan metroaseman, kauppakeskus Columbuksen ja lähes neljääkymmentätuhatta vuosaarelaista palvelevien toimintojen keskelle. Bonavan tavoitteena on kehittää alueesta tulevaisuuden elinvoimainen ja viihtyisä kaupunkikeskusta-alue, jonka kodeista avautuu näkymiä kauas merelle sekä kotikortteleiden toiminnallisille sisäpihoille”, Bonavan yksikönjohtaja  Matti Kuronen sanoo.

Bonavan uusi kortteli sijoittuu Vuotien ja pian valmistuvan Kahvikorttelin väliin. Tavoitteena on korttelin valmistuminen kokonaisuudessaan vuoteen 2025 mennessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bonava teki esisopimuksen tonteista Helsingin Vuosaaressa”

Vastaa