Pukinmäen asemanseudun asemakaavan muutos mahdollistaa kaupan sekä liike- ja varastotilaa

Kaupunginvaltuusto käsittelee asemakaavamuutosta ensi viikolla.

Helsingin kaupunginhallitus hyväksyi maanantaina Pukinmäen asemanseudun asemakaavan muutoksen, joka mahdollistaa uuden päivittäistavarakaupan sekä liike- ja varastotilojen rakentamisen. Kaavamuutoksen tavoitteena on Pukinmäen asemanseudun täydennysrakentaminen.

Uutta liiketilakerrosalaa on 11 000 kerrosalaneliömetriä sisältäen autohallin noin 2 000 kerrosalaneliömetriä. Kaupunginvaltuusto käsittelee asemakaavamuutosta vielä keskiviikkona 13. helmikuuta. Alueen voimassaoleva asemakaava on vuodelta 1998.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pukinmäen asemanseudun asemakaavan muutos mahdollistaa kaupan sekä liike- ja varastotilaa”

Jätä kommentti