Modulsin talotekniikkamoduuli säästää aikaa ja tilaa

Jyväskylässä toimiva Moduls on tuonut markkinoille esivalmistetut talotekniikkamoduulit. SRV käytti niitä tahtituotannon pilotissaan, mutta tahdissa pysymisessä oli vielä harjoittelemista eikä esivalmistuksesta saatu vielä täyttä hyötyä.

Toimitusjohtaja Mikko Sahikallio ja Modulsin alakattomoduuli, joka sisältää talotekniikan. Kuva: Petri Blomqvist
Rakennusala hakee tehokkuutta teollisuudessa hyviksi koetuilla ratkaisuilla. Pari viikkoa sitten Rakennuslehti kertoi U. Lipsanen oy:n Pieksämäelle urakoimasta Prismasta, joka toteutettiin BMW:n tahtituotanto-opeilla. Jyväskylässä toimiva Moduls oy on tuonut markkinoille tehtaalla esivalmistetut talotekniikkamoduulit.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Modulsin talotekniikkamoduuli säästää aikaa ja tilaa”

Viimeisimmät näkökulmat