Lehto rakentaa uuden puukerrostalokonseptinsa mukaisen kohteen Taalerille

Lehto Asunnot ja Taaleri Vuokrakoti ky ovat sopineet kahden nelikerroksisen puukerrostalon rakentamisesta Kirkkonummelle, Masalan aseman kupeeseen.

Puukerrostalot rakennetaan Lehdon hiljattain julkaistun Deco-puukerrostalokonseptin mukaisesti KVR-urakkana ja teollista valmistusta hyödyntäen. Kohteeseen rakentuu 52 asuntoa. Kohteen ekologisuutta lisää lämmitysenergiana käytettävä maalämpö.

Kyseessä on puukerrostalojen osalta ensimmäinen sijoittajamarkkinoille lukeutuva kauppa Lehdolle, sillä aikaisemmat puukerrostalot on myyty kuluttajamarkkinoille.

”Vastuullisen rakentamisen näkökulma kiinnostaa myös sijoittajamarkkinoita, ja puukerrostalo nähdään kiinnostavana investoinnin kohteena. Suosion kasvu on ollut nähtävissä erityisesti puolen vuoden ajan. Teollista tuotantoa hyödyntävä puukerrostalo on myös nopeasti rakentuva ja kohtuuhintainen, mikä vastaa myös sijoittajien taloudellisiin odotuksiin”, Lehto Asuntojen sijoitusjohtaja Mikko Jalava kertoo tiedotteessa.

Lehto hyödyntää puukerrostalojensa rakentamisessa teollista esivalmistusta. Lehto valmistaa puukerrostalojensa huoneistoelementtejä sekä Oulaisten että Hartolan tehtaillaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto rakentaa uuden puukerrostalokonseptinsa mukaisen kohteen Taalerille”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat