Varte vaihtoi taas toimitusjohtajaa

Talonrakennusliike Varte oy kertoo tiedotteessaan, että diplomi-insinööri Jari Lehtisen toimitusjohtajasopimus on yhteisellä sopimuksella päätetty 26. maaliskuuta alkaen. Lehtinen oli aloittanut yhtiön toimitusjohtajana vasta 1.10.2018.

Varte oy:n pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Heikki Koho on siirtynyt takaisin yhtiön toimitusjohtajaksi. Hän veti yhtiötä jo ennen Lehtistä.

Vuonna 2018 perustetun Varte Lahti oy:n toimitusjohtajana jatkaa edelleen Juha Sankari.

Varte oy:n omistaa pääosin Kohon perhe. Varte oy omistaa puolestaan selvän osake-enemmistön tytäryhtiöstään Varte Lahti oy:stä. Konsernin liikevaihto oli edellisellä tilikaudella noin 100 miljoonaa euroa. Omaa henkilöstöä konserni työllistää noin 170 henkeä.

Tätä artikkelia on kommentoitu 6 kertaa

6 vastausta artikkeliin “Varte vaihtoi taas toimitusjohtajaa”

  1. Tuntuu siltä, että jompi kumpi kyllästyi toiseen: joko Koho tai Lehtinen. Ei näissä perheyhtiöissä ole kenelläkään hyvä olla, ainakaan, jos omistaja on kovin lähellä, kuten Kohon perhe.

  2. Siis puolessa vuodessa?! Perheyhtiöiden osalta edelliseen kommenttiin on helppo yhtyä. Tosin Varte taitaa olla vielä oma lukunsa tuossakin sarjassa. Ovi näyttää käyvän. Kukahan uskaltaa olla seuraava?

  3. Eiköhän se kerro jo aika paljon, tai lähes kaiken, kun kaikkien asuntoyhtiöiden nimi loppuu nimeen Heikki:-)

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat