Kokeile kuukausi maksutta

WasaGroupin rahasto myi palvelukotikiinteistön Evlin rahastolle

WasaGroupin WGF II -rahasto on myynyt Kankaanpään kaupungille vuokratun suuren vanhusten palvelukotikiinteistön hoivarahasto Evli Healthcare I:lle.

WGF II -rahasto rahoitti ja vuokrasi 60-paikkaisen Mäntykalliokoti-nimisen vanhusten palvelukodin Kankaanpään kaupungille pitkäaikaisella vuokrasopimuksella. Palvelukoti valmistui Kankaanpään keskustaan vuoden 2017 lopussa. Palvelukoti oli ensimmäinen Kankaanpään keskustaan suunnitellulla Kulttuurikampuksella.

WGF-rahastojen strategiana on toteuttaa uusia, laadukkaita kiinteistöjä pitkäaikaisilla vuokrasopimuksilla. Rahastot myyvät kiinteistöjä yksittäisinä tai useamman kiinteistön portfolioina pitkäaikaisille kiinteistösijoittajille valmiina kiinteistöinä, jotka tuottavat ostajalle vuokrakassavirtaa heti kiinteistökaupasta lähtien. Rahastojen strategiana on sijoittaa myynneistä vapautuneet varat jälleen uusien kiinteistösijoitusten toteuttamiseen.

Palvelukoti toteutettiin WasaGroupin Wasa360-konseptilla. Konserniin kuuluva suunnittelutoimisto WasaPlan toteutti kohteen arkkitehti-, rakenne-, lvi- ja sähkösuunnittelun. Kohteen rakennuttamisesta vastasi WasaGroup.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “WasaGroupin rahasto myi palvelukotikiinteistön Evlin rahastolle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat