YIT käynnistää toimistotalon rakentamisen Turussa – Veritas osti sen

YIT ja Veritas Eläkevakuutusyhtiö ovat allekirjoittaneet sopimuksen toimitilakiinteistön kaupasta Turun Kupittaalla. Kahdeksankerroksiseen toimistotaloon sijoittuu Veritaksen pääkonttori ja myös muita toimijoita.

YIT toteuttaa KOY Trivium Retoriikan KVR-urakkana. Rakentaminen alkaa maaliskuussa 2019, ja rakennus valmistuu lokakuussa 2020. Sopimuksen arvo on noin 29 miljoonaa euroa.

Urakka sisältää noin 10000 neliön toimistotalon ja erillisen, noin 200 autopaikan pysäköintirakennuksen rakentamisen.

”Nyt rakennettavan Trivium Retoriikka -toimistotalon suunnittelussa ja rakentamisessa kiinnitetään erityistä huomiota kestävän rakentamisen periaatteisiin”, YIT:n yksikönjohtaja Jukka Lämsä sanoo tiedotteessa.

”Veritaksella kestävän kehityksen teemat ovat olleet keskiössä, kun olemme suunnitelleet uutta pääkonttoria. Haluamme toteuttaa hankkeen, joka tuottaa mahdollisimman vähän ekologista kuormaa”, Veritaksen toimitusjohtaja Carl Pettersson kertoo.

YIT:llä on tällä hetkellä Kupittaan alueella rakenteilla Original Sokos Hotel Kupittaa sekä AMK-kampus. Viime vuonna valmistui Turun uusi palloiluhalli, jonka viereen nyt rakennettava Trivium Retoriikka sijoittuu.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT käynnistää toimistotalon rakentamisen Turussa – Veritas osti sen”

Vastaa