SRV harkitsee uutta hybridilainaa ja ostaa nykyisiä lainojaan takaisin

SRV Yhtiöt harkitsee uuden, arviolta 45–60 miljoonan euromääräisen hybridilainan liikkeeseenlaskua. Uusien velkakirjojen liikkeeseenlasku voi toteutua lähitulevaisuudessa markkinatilanteen niin salliessa.

.

Samalla SRV on julkistanut takaisinostotarjoukset vuonna 2016 liikkeeseenlasketusta 45 miljoonan euron ja 8,875 prosentin hybridilainasta sekä maaliskuussa 2021 erääntyvästä 100 miljoonan euron ja 6,875 prosentin joukkovelkakirjalainasta.

Velkakirjojen ostohinta määräytyy niin sanotun hollantilaisen huutokauppatavan mukaisesti. Vuoden 2016 hybridilainojen ostotarjouksen minimihinta on 102,50 prosenttia ja vuoden 2021 velkakirjojen ostotarjouksen minimihinta 100,50 prosenttia. Takaisinostotarjoukseen osallistuvat haltijat voivat hyväksyä minimihinnan tai määrittää hyväksyttävän korkeamman takaisinostohinnan. Tarjousajan päätyttyä SRV määrittää lopullisen takaisinostettavan määrän ja lopullisen takaisinostohinnan.

Tarjousaika on alkanut 2. toukokuuta ja päättyy 15. toukokuuta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV harkitsee uutta hybridilainaa ja ostaa nykyisiä lainojaan takaisin”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi