Uusia opiskelija-asuntoja Mukkulaan

Uusien opiskelijatalojen rakennustyöt alkavat Mukkulassa kesäkuussa.

Lahden Talot aloittaa Laatikkotehtaankadulla uusien opiskelijatalojen rakennustyöt kesäkuussa. Kaksi uutta opiskelijataloa nousee Mukkulan uuden Kampusraitin varrelle, lähelle uutta LUT-kampusta.

Laatikkotehtaankadulle tulee kaksi toisiinsa kytkettyä viisikerroksista A-energialuokan opiskelijataloa. Opiskelija-asuntoihin tulee 110 pienasuntoa ja yhteiset tilat rakennusten alimpaan kerrokseen. Asuntojen keskipinta-ala asunnoissa on 31,5 neliötä.

Pääurakoitsija kohteessa on Pallas Rakennus Päijät-Häme Oy. Opiskelijatalot valmistuvat alkuvuodesta 2021.

Yhtiön tiedotteen mukaan laatikkotehtaankadun opiskelija-asuntojen rakentaminen jatkaa Lahden Talojen vahvaa uudistuslinjaa ja kiinteistökannan kehittämistä. Vasaratiellä, Saimaankadulla ja Laatikkotehtaankadulla alkavien uusinvestointien arvo ylittää 40 miljoonaa euroa ja näissä kohteissa valmistuvien asuntojen määrä on yhteensä 300.

Lahden Talojen opiskelija-asuntokannan uudistamista jatketaan toimitusjohtaja Jukka Anttosen mukaan reippaassa tahdissa. Tammikuussa 2020 käynnistyy Svinhufvudinkadun opiskelijatalon peruskorjaus ja samalle kadulle on suunnitteilla myös uudisrakennus opiskelija-asumiseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uusia opiskelija-asuntoja Mukkulaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat