Kokeile kuukausi maksutta

Asuntorakentaja Mangrove laajensi toimintaansa pääkaupunkiseudulle

Perinteisesti Turun seudulla toiminut asuntorakentaja Mangrove oy on laajentanut toiminta-aluettaan myös muihin läntisen ja eteläisen Suomen kasvukeskuksiin. Lisäksi yhtiö on lisännyt puun osuutta rakennusmateriaaleissa.

Havainnekuva Helsingin Luston rivitalokohteesta.

Yhtiö on parhaillaan aloittamassa Helsingin Honkasuon puutaloalueella As.oy Helsingin Luston puurivitalojen rakentamisen. Neitoperhosentielle nouseviin rivitaloihin tulee yhteensä 15 kaksiota ja kolmiota. Asunnot ovat puolihitas-asuntoja, ja ne rakennetaan Helsingin kaupungin vuokratontille.

Mangroven perinteistä osaamisaluetta ovat skandinaavista tyyliä edustavat rivitalot, mutta nyt yhtiö on laajentanut myös kerrostalorakentamisen puolelle. Turun Kärsämäessä Mangrove käynnisti kesäkuun alussa kvr-urakkana kerrostalon rakentamisen osoitteeseen Puustellinkatu 3. Tähän 3-kerroksiseen taloon tulee 22 vuokra-asuntoa TVT Asunnoille.

Tällä hetkellä Mangrovella on rakenteilla kaikkiaan 139 asuntoa. Helsingin Luston ja Turun Kärsämäen kohteiden lisäksi yhtiö rakentaa parhaillaan kerrostaloja Raumalla ja Uudessakaupungissa sekä rivitaloja Raisiossa. Lisäksi suunnittelijoiden pöydillä on useita uusia kohteita.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Asuntorakentaja Mangrove laajensi toimintaansa pääkaupunkiseudulle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat