Catellan rahasto osti Fennialta yli 300 asuntoa

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia ja Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia ovat 27. kesäkuuta tehdyllä kaupalla myyneet 334 asuinhuoneiston kiinteistökokonaisuuden saksalaiselle Catella Residential Investment Managementin hallinnoimalle rahastolle.

Asunnot sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Keravalla, Tampereella ja Jyväskylässä. Myydyt asuinkiinteistöt on rakennettu vuosina 2010–2011, ja niiden yhteenlaskettu vuokrattava pinta-ala on noin 18535 neliömetriä.

”Olemme tyytyväisiä suomalaisten, kasvukeskuksissa sijaitsevien asuinkiinteistöjen herättämästä kiinnostuksesta sekä kansainvälisten että suomalaisten sijoittajien keskuudessa. Tällä transaktiolla myymme suurimman osan kehittämistämme vuokra-asunnoista uudelle kansainväliselle sijoittajalle Suomessa”, Fennia Varainhoidon kiinteistösijoituspäällikkö Harri Oravainen sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Catellan rahasto osti Fennialta yli 300 asuntoa”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat