Cramon jakautuminen sai lopullisen sinetin – ylimääräinen yhtiökokous hyväksyi suunnitelman

Cramon maanantaina 17. kesäkuuta pidetty ylimääräinen yhtiökokous on hyväksynyt konsernin jakautumissuunnitelman.

Suunnitelman mukaan Cramo jakautuu osittaisjakautumisella siten, että kaikki konsernin Siirtokelpoiset tilat -liiketoimintaan liittyvät varat, velat ja vastuut siirtyvät jakautumisessa perustettavalle yhtiölle Adapteolle. Cramon Kone- ja laitevuokraus -liiketoiminta, joka pääasiassa koostuu rakennuskoneiden ja kaluston vuokrauksesta ja vuokraukseen liittyvistä palveluista, jää Cramolle.

Jakautumisen jälkeen Adapteo muodostaa Cramosta erillisen uuden itsenäisen konsernin. Jakautumisen täytäntöönpanon suunniteltu rekisteröintiajankohta on 30. kesäkuuta.

Osana jakautumista koskevaa päätöstä yhtiökokous päätti jakautumisen yhteydessä alentaa Cramon osakepääomaa Adapteon osakepääomaa vastaavalla määrällä eli reilusta 24,8 miljoonasta eurosta 10 miljoonalla eurolla. Määrä, jolla Cramon osakepääomaa alennetaan, käytetään varojen jakamiseksi Adapteolle.

Adapteon osakkeet on tarkoitus hakea kaupankäynnin kohteeksi Tukholman pörssiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cramon jakautuminen sai lopullisen sinetin – ylimääräinen yhtiökokous hyväksyi suunnitelman”

Vastaa