Are valittiin Triplan kauppakeskuksen talotekniikan ylläpitokumppaniksi

YIT:n jättihanke Triplan talotekniikkatoimittaja Aren työt jatkuvat myös kohteen valmistumisen jälkeen, sillä Are on valittu myös kauppakeskuksen talotekniikan ylläpitokumppaniksi.

Havainnekuva Triplan kauppakeskuksen asema-aukiolta. Kuva: YIT

Sopimukseen sisältyvät kiinteistönhoidon lisäksi ulkoaluetyöt. Triplan kauppakeskuksessa tulee työskentelemään viisi täysipäiväistä arelaista, joihin kuuluu työnjohtajan lisäksi kolme kiinteistönhoitajaa sekä yksi laituri-isäntä. Kiinteistön sujuva luovutus urakoitsijalta huoltoyhtiölle vaatii aina tiivistä yhteistyötä.

”Huolelliset esivalmistelut korostuvat Triplan suurten mittasuhteiden vuoksi. Toiminnan suunnittelua, tekniikan kartoitusta ja käytönopastusta helpottaa huomattavasti, kun tietoa toteutuksesta ja teknisistä ratkaisuista on talon sisällä jo olemassa. Teemme Triplan ylläpidon suunnittelua tiiviissä yhteistyössä Aren projektipuolen kanssa”, Aren myynti- ja asiakkuusjohtaja Juho Siitonen kertoo tiedotteessa.

Are toteuttaa kohteen talotekniikan lisäksi Triplan pysäköintilaitoksen sähköurakan ja Pasilan joukkoliikenneaseman sähköurakan. Yhtiö on voittanut kilpailutusten kautta myös kauppakeskuksen lvi-urakan, liiketilojen sähköurakan ja tapahtuma-alueen lvis-urakan.

”Tripla rakennetaan Leed-ympäristösertifikaatin korkeimpien platina-tason kriteerien mukaisesti ja taloteknisissä ratkaisuissa painotetaan energiatehokkaita ja kestäviä ratkaisuja”, Triplan talotekniikkapäällikkö Topi Tissari YIT:ltä kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Are valittiin Triplan kauppakeskuksen talotekniikan ylläpitokumppaniksi”

Vastaa