Lehdon osakekurssi sukeltaa rajusti Helsingin pörssissä

Lehto Groupin antama tulosvaroitus on johtanut yhtiön osakkeen rajuun syöksyyn Helsingin pörssissä.

Lehdon osakkeella käytiin 6. elokuuta kello 10.41 kauppaa kurssiin 2,01 euroa. Kurssi on syöksynyt 16,9 prosenttia verrattuna osakkeen päätöskurssiin 5. elokuuta. Kurssi kävi aamupäivän kaupankäynnissä alimmillaan 1,80 eurossa, mikä on yhtiön kaikkien aikojen heikoin noteeraus sen jälkeen, kun yhtiö listautui Helsingin pörssiin.

Lehdon osakkeen merkintähinta kevään 2016 listautumisannissa oli 5,1 euroa. Osakkeen 2,01 euron hinta on 60,6 prosenttia alempi kuin yhtiön listautumishinta. Enimmillään osakkeesta maksettiin 14,26 euroa reilut kaksi vuotta sitten 16.6.2017. Tuosta huippukurssista 2,01 euron kurssissa on pudotusta huimat 85,9 prosenttia.

Lehto varoitti aiemmin tiistaina, että sen vuoden 2019 liiketulos painuu tappiolle, kun vielä toukokuussa yhtiö arvioi liikevoittonsa olevan 2–6 prosenttia liikevaihdosta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehdon osakekurssi sukeltaa rajusti Helsingin pörssissä”

Jätä kommentti