Ramirentia ollaan myymässä ulkomaille.

Loxam ei saanut vielä kaikkia Ramirentin osakkeita – käynnistää lunastusmenettelyn lopuista osakkeista

Ranskalainen konevuokraamo Loxam on 9. elokuuta tiedottanut, että se sai jälkikäteisen tarjousajan aikana noin 1,08 prosenttia kaikista Ramirentin osakkeista.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Loxam teki julkisen ostotarjouksen Ramirentistä 10. kesäkuuta. Tarjousajan päätyttyä ranskalaisyhtiö tiedotti 23. heinäkuuta, että 96,25 prosenttia Ramirentin osakkeista edustavat tahot olivat hyväksyneet ostotarjouksen. Sen jälkeen Loxam käynnisti jälkikäteisen tarjousajan lopuista osakkeista.

Nyt Loxamin hallussa on yhteensä noin 98,17 prosenttia kaikista Ramirentin osakkeista, ja ranskalaisyhtiö käynnistää jäljellä olevista Ramirentin osakkeista osakeyhtiölain mukaisen vähemmistöosakkeiden lunastusmenettelyn.

Loxam aikoo hakea Ramirentin osakkeiden poistamista Helsingin pörssin listalta heti, kun se on sovellettavien lakien mukaan sallittua ja käytännössä mahdollista.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Loxam ei saanut vielä kaikkia Ramirentin osakkeita – käynnistää lunastusmenettelyn lopuista osakkeista”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi