Rakennusteho rakentaa viisi kerrostaloa Oulunkylään Helsingissä

Pohjois-Helsingissä sijaitsevalle Veräjämäen entiselle varikkoalueelle, Oulunkylän rautatieaseman lähelle rakennetaan viiden kerrostalon kokonaisuus Ogelin Verso. Kohteen rakentaa oululaislähtöinen Rakennusteho.

Kuva: Pentti Kareoja / Rakennusteho

”Rakennusteholle kyseessä on merkittävä projekti ja suurin investointimme pääkaupunkiseudulla”, yhtiön toimitusjohtaja Jaakko Moilanen sanoo tiedotteessa.

Kohteet rakennetaan kolmion muotoisiksi, jotta ikkunat ja parvekkeet saadaan avautumaan pihan puolella olevalle viheralueelle.

”Tontin toisella puolella oleva rata ja toisella puolella oleva viheralue synnyttävät dialogin, joka aikaansaa mielenkiintoisen lopputuloksen. Arkkitehtonisesti Ogelin Verso kunnioittaa ympäristöä ja sen mittakaavaa. Se katsoo sekä historiaan että tulevaisuuteen muodostaen linkin niiden välille”, kohteesta vastaava arkkitehti, professori Pentti Kareoja sanoo.

”Elämänlaatua asukkaille tuo sijainti, joka on loistavien liikenneyhteyksien varrella. Samanaikaisesti elämänlaatua tuo yhteys luontoon, Vantaanjoen varrelle”, Kareoja kertoo.

Helsingin kaupungin näkökulmasta täydennysrakentaminen alueella on tervetullutta, koska lähivuosina Keilaniemen ja Itäkeskuksen välille rakentuva pikaraitiotie Raide-Jokeri kulkee myös Oulunkylän kautta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusteho rakentaa viisi kerrostaloa Oulunkylään Helsingissä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi